DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice în Zalău

Cetățenii din Municipiul Zalău au ocazia să scape corect de deșeurile de echipamente electrice și electronice, trimițându-le la reciclare, vineri, 30 martie, între orele 09.00-15.00, la cele patru puncte de colectare provizorii amplasate în următoarele locuri din oraș:
• cartier Porolissum – lângă PECO
• cartier Brădet – lângă Codiflor
• cartier Dumbrava – lângă Piaţă
• Centru de Colectare permanent Zalău – str.Fabricii nr. 30B

Organizatorii campaniei, Primăria Municipiului Zalău și Serviciul Local de Colectare Sălaj, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice. Acțiunea are și caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre premiile oferite în cadrul unei tombole ce va fi organizată cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Tombola va avea loc pe 30 martie 2018, la Centrul de Colectare Zalău, începând cu ora 16.00. Premiile sunt: un cuptor cu microunde digital, un aspirator, două mașini de călcat și două mixere.

Serviciul Local de Colectare Sălaj, prin numărul apelabil gratuit TelVerde 0800 444 800, asigură permanent preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase, direct de la domiciliu, sediu de firmă sau instituţie, prin simpla programare telefonică. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare.

De asemenea, cetățenii pot aduce oricând deșeurile de aparate electrice și electronice la Centrul de Colectare permanent din Zalău, de pe strada Fabricii nr. 30B. Programul centrului este luni, miercuri și vineri, între orele 14:00-16:00.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu