DONEAZÃ!  Susţine-ne   in promovarea unui altfel de jurnalism
Asociaţia Sălajul pur şi simplu     27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank     |  Contact  |

A cincea donație a fundației „Corneliu Coposu“ pentru Casa Memorială „Iuliu Maniu”

Fundația „Corneliu Coposu“ din București, condusă de Ion- Andrei Gherasim, vine cu o nouă donație în valoare de 5.000 de lei, pentru reabilitarea Casei Memoriale „Iuliu Maniu“ din Bădăcin. Este cea de-a cincea donație făcută de Fundația „Corneliu Coposu“ din care fac parte și surorile Coposu, prima donație în valoare de 5.000 venind la scurt timp după inițierea campaniei publice „Salvați istoria națională! Salvați Casa Maniu!“ în luna martie a anului 2015.

Pentru al 5-lea an consecutiv, Consiliul Director al Fundației Corneliu Coposu a decis, în unanimitate, să doneze suma de 5000 lei pentru campania: “Salvați istoria națională, Salvați Casa lui Iuliu Maniu”! Ne dorim din tot sufletul ca anul acesta, pe 7 septembrie, Casa Memorială “Iuliu Maniu” de la Bădăcin să poată fi inaugurată și să-și deschidă porțile tuturor celor care l-au iubit, l-au admirat și l-au respectat pe eroul-martir al acestei nații, inegalabilul Iuliu Maniu!”, transmite  Ion-Andrei Gherasim

În aceste zile la Casa Maniu se lucrează la sistemul de securitate: supraveghere video interior-exterior, sistemul antiefracție și sistemul antiincendiu.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*