Asociaţia Sălajul pur şi simplu  
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
 D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!        
Mihai Calin Paval
EURO: RO28INGB0000999911224956
USD: RO17INGB0000999911172192
www.patreon.com/calinpaval
|  Contact  |

A apărut numărul lunii noiembrie (33) al revistei Sălajul pur și simplu

A ieșit de sub tipar cel de-al 33-lea număr (octombrie-noiembrie) al revistei Sălajul pur și simplu, și cuprinde în paginile sale pagini dedicate naturii, locurilor frumoase din Sălaj, valorilor sociale și istoriei.

Revista poate fi achiziționată de la Magazinul ”Făcut în Sălaj” din Zalău, Bd. M. Viteazul, Galeriile Meseș, și de la chioșcul de ziare lângă Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com, caz în care ne întâlnim și îți dăm revista ori o trimitem prin poștă. Prețul unei reviste e 12 lei.

Din cuprins:

– Biserica de lemn din Racâș: cu o poală de acoperiș care acoperă târnațul și se oprește în dreptul absidei, altfel decât toate celelalte din Sălaj

– Pe la Halmășd, pe firul văii. Cascada de pe Valea Șipot

– Lacurile cu șomotei de pe Râul Almaș, lângă Bălan

– Liniștea muntelui, toamna, pedalând în Masivul Vlădeasa. Pasul Prislop, Arborele Sequoia, munte cât vezi cu ochii

– Cronica unui eveniment de cultură: Non-concertul Teama de sinceritate – o declarație de independență a sufletului. Sau despre sinceritatea muzicii create de CORBU

Revista se tipărește în ediție limitată, fiecare exemplar fiind unul de colecție. Și pentru că se poate și altfel de jurnalism, totul – de la scris, redactat, tehnoredactat, tipărit, legat, până la distribuirea publicației -, e făcut de noi, cei de la Sălajul pur și simplu.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.