Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

A apărut numărul din noiembrie (14) al revistei Sălajul pur și simplu

 

Ultimul număr al revistei Sălajul pur și simplu, al paisprezecelea, a ieșit de sub tipar, un număr dedicat valorilor sociale, culturale, frumuseților naturii, istoriei și creației literare.

Revista poate fi achiziționată, începând de vineri, 23 noiembrie, de la chioșcul de ziare de lângă Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, ori poate fi comandat on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com, caz în care ne întâlnim și îți dăm revista ori o trimitem prin poștă. Prețul unei reviste e 10 lei.

În cele 52 de pagini veți putea citi despre Pilula albastră a nepăsării, despre cum Călătorului îi șade bine cu drumul. O altfel de călătorie, la capăt de Sălaj, despre frumusețile Sălajului, într-o aventură pe Someșul sălbatic. Veți putea citi despre Mihai Petriș, „dacul” din Jibou care vrea să trăiască pentru totdeauna, prin ceea ce face, despre Leontina Prodan și povestea Păscăliei, a Tăului Rece fără fund și a Tremuriștii de la Mama Bătrână din grădină. Despre Pietrocul de la Bercu’ Giurtelecului, un cuirasat în regatul sălbatic al Măgurii Șimleului, într-o aventură sălăjeană. Despre Muzeul de Artă populară de la Iaz, unde am găsit oameni faini, despre pulsul orașului: flori, drogați și multe, multe mașini, despre o zi cu gust de Marin, un brunch cu gustări tradiționale, oameni faini și socializare autentică. Un păstrător al tradiției cum altul nu-i, Mircea Groza are pagina lui, unde cititorii vor putea găsi o rețetă nealcoșă, iar pentru că Sălajul pur și simplu e al tuturor, colaboratorii noștri (de data aceasta Alexandra Pașca, Ramona Ene, Dan David și Călina Miclea) sunt prezenți, ca în fiecare număr apărut până acum. Și, bineînțeles, nu putea lipsi rubrica Cronica unui eveniment de cultură, unde veți putea citi despre Marius Bob și Old beat- muzică pentru prieteni, ;imleuanii știu de ce, ori despre spectacolul lui Grigore Leșe care a adus 34.500 de lei pentru Casa Maniu.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*