|  Contact  | SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
A apărut numărul 14 (noiembrie) al revistei. Revista poate fi achiziţionată de la chioşcul de ziare de lângă Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com. Preţul unei reviste: 10 lei.

A apărut numărul 158 din Caiete Silvane – ediția online

Iubitorii de cultură vor fi interesați să afle că a apărut numărul 158 al revistei Caiete Silvane – ediția online, urmând ca ediția tipărită să fie distribuită începând de luni, 19 martie. Publicația este editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, a Consiliului Județean Sălaj, a Primăriei și a Consiliului Local al municipiului Zalău. Detalii, pe caietesilvane.ro.

Copertele I – IV și paginile 23-26 sunt ilustrate color cu fotografii și picturi realizate în cadrul celei de-a șasea ediții a Simpozionului internațional de arte vizuale „Arta în grădină”, 2017. În acest număr, contribuții la Centenar aduc Traian Vedinaș, Mircea Tomuș, László László, Marin Pop și Daniel-Victor Săbăceag.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*