Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

A apărut numărul 152 din Caiete Silvane – ediția online

Iubitorii de cultură vor fi interesați să afle că a apărut numărul 152 al revistei Caiete Silvane – ediția online, urmând ca ediția tipărită să fie și ea distribuită începând de vineri, 15 septembrie a.c.

Primul număr din această toamnă vine cu articole precum „Deocamdată întrebări“ – de Daniel Săuca, “Unități de măsură”, – Gheorghe Moga, “Meritul de a fi fost, și a fi rămas, primii” – de Viorel Tăutan, “Oamenii din cuvinte” – de Cristina Beatrice Preda, „Cronică de concert: Marillion – Live în Nürnberg“ – de Daniel Mureșan, “Solilocvii inutile” – de Ioan F. Pop ori “Artă post-mortem” – de Varga Istvan Attila. “Malaxorul de toamnă“, semnat de colectivul redacțional, precum și “Surâsul poeziei”, semnat de Marcel Lucaciu, sunt și ele prezente, în timp ce Alice Valeria Micu vine cu două materiale: “Spre înaltul poeziei” și “Dă vina pe ploaie”. În “Filmografiile Simonei”, rubrică semnată de Simona Ardelean, puteți găsi ca și recomandare filmul The Circle (2017), iar ca apariție editorial este semnalat volumul „Graiurile din Sălaj”.

Acestea sunt însă doar câteva din titlurile care vă așteaptă în numărul de septembrie al Caietelor Silvane, revista de cultură a Sălajului având și alte surprize care să bucure toate gusturile. Reamintim că publicația este editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, a Consiliului Județean Sălaj, a Primăriei și a Consiliului Local al municipiului Zalău.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*