DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

A apărut ediția lunii septembrie a revistei Sălajul pur și simplu

Numărul 23 al revistei Sălajul pur și simplu aduce în prim plan, în luna lui răpciune, alte locuri de poveste, alături de pagini dedicate valorilor sociale, culturale, istoriei și creației literare.

Revista poate fi achiziționată, începând de joi, 19 septembrie, de la chioșcul de ziare de lângă Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com, caz în care ne întâlnim și îți dăm revista ori o trimitem prin poștă. Prețul unei reviste e 10 lei.

În paginile revistei veți putea citi despre Superbele Coline ale Halmășdului. Sfinxul din vârful colnicului de piatră și cum e să stai Două nopți lângă Valea Mare, despre cum era și cum e Șimleu Silvaniei, instantanee temporale: 90 de ani între ”ieri” și azi, despre Tradiție și spiritualitate, în cinstea țăranului român, la Casa Birăiții de la Iaz. Veți putea vedea România pe bicicletă din Apuseni până la Cazanele Dunării și Casa țărănească din vârful dealului cu Lumea atât de frumoasă a simplității.

Veți putea vedea viața prin ochii Unui copil ținând strâns în brațe un copil, veți vizita Casa Maniu ce are poartă cu laviță, gard, vrajniță și drum ca odinioară și veți putea ”vorbi” de la Telefonul personal al lui Iuliu Maniu de acasă, de la Bădăcin, iar Cohea lui Mircea Groza vine cu o nouă rețetă, într-un limbaj neaoș.

Numărul din această lună are pe copertă, ca în fiecare ediție, de altfel, o broderie tradițională. Revista se tipărește în ediție limitată, fiecare exemplar fiind unul de colecție.

Și pentru că se poate și altfel de jurnalism, totul – de la scris, redactat, tehnoredactat, tipărit, legat, până la distribuirea publicației -, e făcut de noi, cei de la Sălajul pur și simplu.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu