R E D I R E C T I O N E A Z à 3,5%  

   D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!     
|  CONTACT  |

A apărut cartea ”Pe bicicletă, din Sălaj, în Alpii Dinarici şi coasta Adriaticii”

pe_bicicleta_din_salaj_in_balcaniDe curând, a apărut cartea ”Pe bicicletă, din Sălaj, în Alpii Dinarici şi coasta Adriaticii”, editura Rotipo Iași, semnată de Călin Pavăl. Lucrarea vine ca o finalitate a proiectului cu același nume, proiect al publicației Sălajul pur și simplu, concretizat prin cele 23 de zile ale expediției pe bicicletă, în timpul căreia au fost parcurși în jur de 1500 de kilometri prin Muntenegru, Bosnia și Herțegovina și Croația, toate acestea fiind făcute exclusiv prin eforturile proprii ale celor implicați, fără niciun fel de suport logistic ori financiar.

Cartea cuprinde în paginile sale imagini și impresii (revizuite) ale fiecărei etape ale expediției, și publicate, ”la cald”, sub forma unui jurnal de călătorie, pe site-ul publicației  Sălajul pur și simplu.

”Am plecat în călătoria asta de dragul aventurii, ca de fiecare dată când mi-am pus rucsacul în spate și am plecat în lume. O lume pe care am început să o descopăr întâi acasă, în județul Sălaj, aici unde, de mulți ani încoace, am pus în practică proiectul Descoperim Sălajul, un proiect menit a scoate la lumină locurile frumoase ale zonei. Capitolele de față au fost scrise la miezul nopții în aproape fiecare noapte a călătoriei, un fel de jurnal live de aventură. Pentru a-i face pe cititorii publicației Sălajul pur și simplu, acolo unde au apărut materialele scrise, să poată să țină pasul cu noi, să poată să descopere, și ei, locurile prin care am trecut noi, cei implicați direct în aventura asta, devenind, astfel, prietenii noștri de călătorie.” Autorul

Cartea poate fi achiziționată online, pentru suma de 25 lei, trimițând comanda la e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com
 
  

1 comentariu

  1. razvan bercea says:

    Desi am citit ce a scris Calin online, nu se compara cu cartea in sine. O carte frumoasa si atractiva care, cumva, iti fura imediat imaginatia ajungand sa “pedalizezi” prin zona Dinarizilor…Si cartea in sine la cei 25 ron e de calitate (mai ales pozele) facuta din respect pentru propria munca. E in biblioteca si o rasfoiesc si acum, gandindu ma ca ar fi frumos sa ajung si eu pe acolo :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.