Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

A apărut albumul de pricesne „Am venit, măicuță”

Realizat de Strana Mănăstirii Bobota și copiii din Asociația „Inimioare fericite” și avându-i ca și coordonatori pe Codruța Chiș, Aurelia Maier, Mihaela Tiba, albumul de pricesne este rodul colaborării și prieteniei dintre Asociația „Inimioare Fericite” și voluntarii locali din satele Derșida și Bobota, care au preluat de la bunicii și părinții lor tradiția pelerinajului pe jos la Mănăstirea Nicula din județul Cluj.

Asociația „Inimioare Fericite” a luat ființă la începutul anului 2015, ca efect al activității de voluntariat în împărțirea de daruri către familii aflate în dificultate. Au urmat mari colecte de lucruri și alimente în județele Cluj, Sălaj și Satu Mare, distribuite cu ocazia sărbătorilor de peste an, organizarea de excursii pentru copii și derularea unor activități educativ-creative de club. Programul „Inimioarelor” se desfășoară în parteneriat și sub ocrotirea Mănăstirii „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din comuna Bobota, jud. Sălaj, cu binecuvântarea părintelui stareț protosinghel Mina Pletosu, cu susținere din partea întregii obști monahale, dar și a numeroși voluntari, a școlii și a Primăriei din localitate și a comunității locale.

Album este realizat cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Și-au dat concursul pentru realizarea acestui CD: Consiliul Județean Sălaj; Mănăstirea „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”, com. Bobota, jud. Sălaj; Grupul de studenți ai Facultății de Teologie din Cluj-Napoca; Nana Maria Chereji – 80 de ani, pelerin din satul Derșida, jud. Sălaj; Grigore Sâmboan – Radio Renașterea Cluj-Napoca.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*