|  Contact  | SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
A apărut numărul 14 (noiembrie) al revistei. Revista poate fi achiziţionată de la chioşcul de ziare de lângă Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com. Preţul unei reviste: 10 lei.

31 martie, primul termen scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale

Primăria Municipiului Zalău reaminteşte contribuabililor persoane fizice şi juridice că 31 martie 2018 este primul termen scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente primului semestru al anului 2018.
În condițiile în care impozitul pe clădiri, impozitul pe teren și impozitul pe mijloacele de transport, datorate pentru întregul an 2018 de către contribuabilii persoane fizice și juridice, este achitat până la această dată, contribuabilii persoane fizice beneficiază de o bonificație de 10%, iar contribuabilii persoane juridice de o bonificație de 5% din valoarea acestor impozite.
În cazul contribuabililor care nu efectuează plata la termen a obligațiilor fiscale, începând cu ziua imediat următoare se vor calcula, conform prevederilor legale, majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună și fracțiune de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.
Pentru a evita plata majorărilor de întârziere, Primăria Municipiului Zalău recomandă atât persoanelor fizice, cât și celor juridice să achite la termen impozitele și taxele datorate bugetului local al Municipiului Zalău.
De menționat că plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua în numerar și/sau prin intermediul cardului bancar la ghişeele din cadrul Primăriei Municipiului Zalau, în numerar la ghiseele CEC BANK SA, prin virament bancar în conturile Municipiului Zalău afișate pe site-ul www.zalausj.ro secțiunea Taxe și impozite locale, precum și electronic, cu cardul, prin intermediul paginii web www.ghiseul.ro pentru persoane fizice.
Primăria Municipiului Zalău a implementat, începând cu anul 2017, soluția informatică pentru plata cu cardul prin intermediul paginii web www.zalausj.ro/Secțiunea plătește online cu cardul, pentru persoanele juridice care doresc să utilizeze această metodă de plată, cu precizarea că pentru orice plată efectuată de către aceștia nu se percepe comision agentului economic.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*