DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

2020 aduce reguli noi Codului Rutier

Vrei să obţii permisul de conducere sau îl deţii de mulţi ani? Atunci e necesar să cunoşti noile modificări care vor fi incluse anul acesta în Noul Cod Rutier.

 Astfel, de la 1 iulie 2020, persoanele care vor să înceapă Şcoala de Şoferi în vederea obţinerii carnetului de conducere trebuie să ştie că este obligatoriu să aibă absolvite minimum 10 clase. O altă noutate ce va fi înclusă în Codul Rutier se adresează persoanelor în vârstă care vor fi obligate să facă mai des controlul medical.

Şoferii care vor utiliza telefonul mobil în timp ce se află la volan riscă potrivit noilor modificări să fie sancţionaţi prin suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Trebuie să dai o fugă până la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor? Accesează site-ul https://www.drpciv.ro/ şi beneficiază gratuit de serviciile on-line. Poţi verifica disponibilitate număr de înmatriculare, situaţia înmatriculării unui vehicul, precum şi motivul suspendării înmatriculării acestuia. 


  
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu