Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
Directioneaza 2% pentru un altfel de jurnalism. Formularul poate fi descarcat AICI

16 Tricouri Faine Mândra Chic, scoase la licitație pentru burse de educație

Tricouri create de adolescenți în cadrul proiectului “Ateliere de Zestre Contemporană” vor fi scoase la licitație, absolut toți banii obținuți urmând a fi folosiți pentru acordarea unor burse sociale, de educație și de studiu&creație fetelor care au participat la atelierele șezătoare, au învățat să coasă și pot face din asta, pe viitor, o sursă de suplimentare a veniturilor. Totodată se va crea și un fond minim pentru continuarea atelierelor din proiect.

”Ateliere de ZestreContemporană” este un proiect desfășurat  în parteneriat cu Liceul Tehnologic nr 1 din Sărmășag și Fundația pentru Educație și Dezvoltare Locală Agapis.

”Coordonatorul proiectului este colega noastră de atelier Alina Goga – profesor de limba română și limba franceză, membră grupului de lucru Mândra Chic Sălaj. Ea a mobilizat fetele din liceu și le-a învățat să coasă. Mai întâi un nasture, apoi un tiv, apoi o cruciuliță, pe urmă la fir sau chiar în butuci. S-a alăturat și Niculina, colega de catedră a Alinei, care a redescoperit pasiunea pentru cusut și nu mai lasă acul din mână. Împreună am făcut apoi un atelier de creație, în cadrul căruia am pregătit o colecție specială #colectiade16. Practic, sunt 16 Tricouri Faine Mândra Chic, pe care le scoatem la licitație. De ce 16? Pentru că e vârsta lor, e o cifră magică, semnificativă în viața adolescenților! Este un moment de cotitură în care putem urzi împreună cu ei o calea bună! Și este momentul în care suntem datori să îi ajutăm să își croiască aripi solide pentru zbor!”, se arată pe pagina de facebook https://www.facebook.com/pg/M%C3%A2ndra-Chic-1604202199822894/photos/?tab=album&album_id=1920551318187979, acolo unde pot fi văzute și licitate toate cele 16 tricouri.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*