R E D I R E C T I O N E A Z à 3,5%  

   D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!     
|  CONTACT  |

Cicliștii de la Instinct Team, pe podium la Crater Maraton Oradea

Cicliștii de la Instinct Team, pe podium la Crater Maraton Oradeadan_barbinta_locul_I_Crater_MaratonCei patru cicliști ai echipei Instinct Team, care au concurat duminică, 5 iunie 2016, la cea de-a treia ediţie Crater Maraton, pe dealurile limitrofe ale Oradiei, au obținut rezultate foarte bune, obținând două locuri I și două locuri IV.

Pe o vreme ploioasă, care a mărit și mai mult dificultatea traseului, unul 100% off-road, cei patru concurenți sălăjeni s-au întors acasă cu următoarele rezultate:

• Bărbînță Dan, locul 1 la categoria 19-29 ani, respectiv 5 la general, traseul de 65 km;
• Andrei Han, locul 1 la categorie și la general, copii;
• Ștefan Alexandru, locul 4 la categorie, traseul de 30 km;
• Eugen Străistaru, locul 4 la categorie, traseul de 30 km.

“Ne-am bucurat că în aceste condiții am reușit să ajungem cu bine la linia de sosire, iar experiența fiecăruia a făcut să nu se lase cu probleme majore la biciclete, față de mulți alți concurenți, care au rupt schimbătoare, lanțuri, au făcut pene, ori au avut alte probleme. Mă bucur foarte mult de rezultatele colegilor mei, pe care îi felicit. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a purtat de grijă, celor care s-au îndurat de aparatele lor foto pentru a ne lăsa câteva amintiri “murdare”, Maratonic că m-a ținut în mișcare chiar și în timpul căzăturilor, Proficycling pentru revizii și tot tacâmul bicicletelor. Ne pregătim pentru competițiile viitoare, și sperăm să avem din nou rezultate bune”, a spus Dan Bărbânță, cel care a marcat, la această competiție, prima sa victorie în echipamentul echipei Instinct Team.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.