Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

Vine ciclul

vine_ciclu• Din ciclul „Rufele murdare se spală în familie“, Dan Ghiurco, PSD Sălaj: „Sunt lucruri de bucătărie internă şi nu vreau să ies public cu ele, însă a fost acolo o dezbatere intensă. Rezultatul votului îl ştiţi. Poate odată şi odată o să iasă totul la suprafaţă, dar până atunci am considerat că trebuie să mă retrag de pe lista de candidaţi. M-am retras de pe lista de candidaţi a PSD Sălaj pentru alegerile parlamentare. Nu voi candida al doilea pe listă, cred că al doilea după Iuliu Nosa va fi preşedintele de la tineret, Dan Chiş.”

• Din ciclul „Ruşinică, ruşinică“, Ioan Tirizică, zălăuan: „Ţara lui Papură Vodă! Ruşine birocraţiei din Sălaj şi din întreaga Românie! O lege, Legea 193/2015 privind modificarea legii 448/2006, aşa numita Lege a persoanelor cu handicap, promulgată în iulie 2015, nu este cunoscută de cei care o aplică. Da, după un an şi jumătate, nu este cunoscută!!! Prostie ori rea voinţă ???”

• Din ciclul „Justiţiarul de Sălaj“, Bogdan Ilea, PNL Sălaj „ (…)Sunt avocat şi cred în justiţie. Justiţia trebuie făcută de judecători, nu în parlament. Nu voi impiedica justiţia prin votul meu, aşa cum au facut actualii senatori Vegh şi Pop, în cazul Oprea. Orice persoană cercetată trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei dacă se consideră nevinovată. Ca avocat, asta le spun şi clienţior mei: dacă te consideri nevinovat, nu ai motive să te ascunzi. Nu-mi voi angaja rudele la Parlament. Pe scurt, în asta constă schimbarea pe care le-o propun sălăjenilor mei.“

• Din ciclul „După 20 de ani“, Otto Haller, PNL Sălaj: „ În primul rând aş vrea să motivez intenţia mea de a candida. Simt că este momentul după 20 de ani de activitate în domeniul privat să fiu de folos comunităţii, să împărtăşesc din experienţele mele şi să fac înbunătăţiri şi chiar schimbări în unele locuri. Acest lucru se poate realiza printr-o permanentă comunicare cu membrii comunităţii, ascultând şi rezolvând problemele în limitele posibilităţilor. Obiectivul principal este de a crea un climat favorabil şi prosper pentru generaţia care vine, pentru copiii noştri. Trebuie sa ne luptăm pentru ca familiile și tinerii să rămână în țară, să aibă prosperitate în propria lor ţară. Să ne putem bucura de copiii noştri aici, la noi în ţară (…)”

• Din ciclul „Să nu vinzi castraveţi la grădinar“, Lucian Bode, deputat : „ PSD, înainte de a prezenta fastuoase programe de guvernare, este condamnat să răspundă la o întrebare simplă. Au avut până azi, şi au în continuare, majoritate parlamentară. De ce nu au folosit-o? Programul de guvernare al PSD este aceeaşi demagogie ieftină pe care o vând de fiecare dată înainte de alegeri. Nimic nu i-a împiedicat, având majoritate parlamentară până azi, să promoveze măsurile prezentate până acum, nu după alegeri, pentru că au avut această posibilitate. PSD clamează că ar vrea desfiinţarea a 102 taxe, dar tocmai PSD a introdus 40 de noi taxe, impozite sau majorări ale acestora (…)”

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*