DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Vasile Muraru și Valentina Fătu i-au mințit pe zălăuani incredibil de frumos

Vasile Muraru și Valentina Fătu i-au mințit pe zălăuani incredibil de frumosSpectacolul de divertisment de care au avut parte zălăuanii miercuri, 11 mai, atâți câți s-au gândit că celebrii actori de comedie ar merita văzuți pe viu, a fost unul de zile mari, un spectacol pe care ai putea să-l vezi de câteva ori la rând fără să te plictisești.

Gândit până la cel mai mic detaliu, de la primul, la ultimul moment, spectacolul de varieteu i-a purtat pe cei doi actori în șase scheciuri diferite, pline de umor de calitate, cu replici savuroase, încheiate cu câte un moment muzical pe versuri pline de haz, ce au stârnit spectatorilor hohote de râs. Timp de două ore, zălăuanii s-au delectat, relaxat și amuzat cu situațiile în care cei doi actori au pus pe tapet, cu mult umor, subiecte de actualitate referitoare la români și România.

Vasile Muraru și Valentina Fătu i-au mințit pe zălăuani incredibil de frumosPornind de la statutul actorului de meserie cu datorii la curent și a vipurilor din showbizul românesc, Vasile și Valentina au trecut la promovarea turistică a României, o țară pe care ai posibilitatea să o vizitezi venind pe apă, doar dacă vii cu vaporul propriu, pentru că noi nu mai avem așa ceva, le-am vândut pe toate, pe calea aerului, că avioane avem vreo câteva care stau în hambar, sau cu mașina, că autostrăzi sunt destule, doar pe hârtie. O țară unde se bea pe rupte, țara lui Dracula în care se dau țepe la greu. Au trecut apoi la țăranul de rând, oșanul get-beget în vizită la sexolog, care s-a nimerit a fi stomatolog, în dorința de a rezolva cât mai rapid o problemă rușinoasă, de unde au ajuns tocmai în pielea unor japonezi, el samurai cu tradiție, ea gheișă autohtonă get-beget. Ce a ieșit de acolo e greu de pus în cuvinte, în condițiile în care la simpla apariție pe scenă a actorilor, spectatorii au izbucnit în râs. Cupletele au continuat din perspectiva unui primar la care vine în vizită omul politic Angelica, pentru a propune mai multe puncte de reformă în România, și bineînțeles că perspectiva Angelicăi a fost reinterpretată rapid de primarul care a adaptat reforma nemțească la nevoile și posibilitățile românilor. Ultimul scheci a fost dedicat cât se poate de sugestiv romilor și țărilor europene prin care ei se perindă la muncă de câțiva ani buni încoace.

Vasile-Muraru-si-Valentina-Fatu-1Cele șase scenete au fost completate de piesele interpretate de solista Irina Ionescu, cu un repertoriu românesc variat, care a stârnit nostalgii în sală.

Umorul excepțional, varietatea subiectelor abordate, personajele atât de bine conturate, costumația, dar mai ales carisma celor doi actori atât de îndrăgiți au făcut ca cele două ore petrecute cu Vasile Muraru și Valentina Fătu să le meargă spectatorilor la suflet, singurul regret fiind că sala nu a fost plină. Dar chiar și așa, comentariile de după au stârnit deja atâtea ecouri, încât cei care nu au reușit să-și facă timp să vină, căci la prețul de 25 de lei nu prea poate fi vorba de bani, cu siguranță au ce regreta, pentru că Vasile Muraru și Valentina Fătu i-au mințit pe zălăuani incredibil de frumos.

  • Vasile Muraru și Valentina Fătu i-au mințit pe zălăuani incredibil de frumos
  • Vasile Muraru și Valentina Fătu i-au mințit pe zălăuani incredibil de frumos
  • Irina-Ionescu
  • Vasile-Muraru-si-Valentina-Fatu-1
  • Vasile-Muraru-si-Valentina-Fatu-3
  • Vasile-Muraru-si-Valentina-Fatu-4
  • Vasile-Muraru-si-Valentina-Fatu-5 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu