Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Scurtișaguri

• Sălajul a devenit în luna ianuarie un punct de maxim interes pe harta României, după ce doi polițiști din Șimleu Silvaniei s-au luat la bătaie fix după petrecerea lor. Interesul a fost atât de mare încât până și cei de la Radio Rock FM au aflat cu stupoare că Sălajul este un județ care chiar există, care are și polițiști, care se caftesc, din când în când. Și toate astea poate nici nu s-ar fi aflat, iar Sălajul ar fi rămas în continuare drept județul în care nu se întâmplă nimic notabil, dacă presa locală nu s-ar fi întrecut care mai de care în a da titluri gen: Incredibil! Exclusiv! Doi poliţişti rupţi de beţi s-au bătut “ca în filme”! Update! Polițiștii nu numa’ că s-au bătut, dar s-au și desfigurat! Update la update! Da, polițiștii nu numa’ că s-au desfigurat, da cică aveau și oareșce la bord. Și nu, nu băutură!

• Înghesuială mare  la Sala Sporturilor, la meciul Zalău cu CSM Bucureşti. Toți oficialii și suboficialii au fost prezenți să o vadă și să se pozeze cu  Cristina Neagu. La fel de prezent a fost și un banner uriaș  cu mesajul: „Imnul României interzis de FRH, Dedu cel mai mare laş!”, care nu a scăpat fără luări de poziție, iar clubul zălăuan de handbal a fost sancționat cu 1.500 de lei.

• Cică ar fi o pizzerie zisă Co-k în Zalău care devine din ce în ce mai cunoscută, iar zălăuanii se tot întreabă pe la colțuri de la ce i-o fi venind numele. Că de la căpitanul Cook precis nu. Acuma nu i-ar deranja nici de ar veni de la cock, că până la urmă pizzeria Cocoșelu nu sună tocmai rău. Doar că vor să fie siguri că nu e vorba de pizzeria Pu-ii.

• Tare nerentabile au devenit chioșcurile astea de ziare. Să fie de la faptul că lumea nu mai citește presă scrisă și că preferă să dea scroll, de până și revista Playboy ia în considerare să renunțe la ediția tipărită? Sau din cauză că facebook-ul le ocupă tot timpul și de acolo află tot ce cred că trebuie să știe? Cert e că două chioșcuri a avut și orașul de sub Măgură și s-au închis amândouă.

 

3 comentarii

  1. 4PF7 says:

    Mai mult, acesta a stat la semafor si a asteptat pana cand se face verde pentru a putea trece spre zona Primariei Zalau.

  2. 4PF7 says:

    Uite unul care te intrece in baliverne, Farcas Eduard, care scrie despre vizita ambasadorului USA: <>

  3. 4PF7 says:

    revista Playboy a disparut din peisaj la inceputul anului 2017, mai mai mai

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*