Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

Scurtișaguri

• Anul 2018 se anunţă un an norocos pentru sălăjeni. Musai aşa trebuie să fie şi nu altfel, devreme ce primul născut al anului în Sălaj a fost un băiat.

• Înghesuială şi coadă mare la casa de bilete de la Sala Sporturilor, pentru meciul Zalău cu CSM Bucureşti ce se joacă mâine. Încă o sărbătoare mare pentru sălăjeni după Bobotează: vine Cristina Neagu.

• Pe strada Clujului din Zalău s-a scos bumperul, chestia aia care îi face pe șoferi să o lase mai încet cu viteza, dar au rămas două găuroace cât roata carului, numa’ bune de dat cu maşina în ele. E, au și găurile ăstea rolul lor. La fel ca bumperul.

• Presa din Sălaj e cea mai tare. Pen’că există liderul presei sălăjene, există și numărul 1, există și cel mai vechi și renumit, ba, de un pic de vreme, a apărut și cel mai bun ziar din istoria Sălajului. De aia, ca să fii sigur că ești cel mai bun, spune-o tu, nu aștepta să o spună alții. Nu de alta, da’ poate n-o să spună fix ce-ți dorești tu să auzi.

• La ieşirea din gangul de lângă magazinul Nazaret de pe bulevardul zălăuan, cei de la Citadin s-au gândit să monteze nişte bare de care să se ţină cei care au de coborât sau urcat cele două trepte. Zis şi făcut. Ce n-au luat în calcul a fost rampa pentru cărucioare sau pentru persoanele cu handicap pe care au blocat-o total. Aşa s-au gândit ei că ar fi mai bine.

• Pacienţii sălăjeni s-au mai liniștit după stresul provocat de morcovul care amenința că o să se vâre oareunde, fiindcă nu ştiau dacă  medicii de familie din judeţ vor protesta și vor spune ”NU!” ori vor oferi și de acum încolo servicii decontate de CAS. Se pare că toți medicii de familie din Sălaj au semnat contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate. Adio, morcov!

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*