DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Scurtișaguri

* Marți, pe la 3, convoiul mașinilor și dubițelor DIICOI, plin de mascați, polițai și procurori, plus încărcătura de cămătari de Jibou proaspăt săltată de pe Cărămidari mahala, stătea nici măcar în stendbai, cu motoarele oprite, pe marginea drumului, undeva prin Popteleac. Și era convoiocul lung de vreo 50 de metri, cu vreo 4 logane și restul de încă vreo 3 dubițe, toate mașini înmatriculate în mai. Cînd să treci pe lîngă ei, la al doilea microbuz din față, meșterea de zor sub capotă un mascat. Era atît de mascat, încît nu i s-a văzut pistolul cu care tot bătea în chiuloasă, strigînd tare, răspicat și cu litere mari: pornești ori te-mpușc, `zoul mă-tii de infractor!

* Băieții de la scRemat au luat două boabe a cîte 3 la zero absolut de la craioveni. Marele Potro a și dat verdictul: greșeală de arbitraj! Băi, frate, o dată, dar măcar o dată, cînd om auzi și noi ceva de genul: da, e adevărat, am jucat ca niște pu…, de-alea, vom sta de vorbă să vedem ce nu merge.

* Cel mai fain în Jibou e după și în timpul ploii, cînd gropile semețe din întreg centrul satului se umple de apă. Doar atunci poți să-ți speli parbrizele, după ce ai dat cu roata în canale. Cu bieleta, care ți-o rămas în groapă!

* Ăia de la FC Zalău – între noi fie vorba, nu știm zău de ce li se mai spune și fotbaliști, o tot iau în plase de vreo două etape. Și în deplasare, dar și stînd pe loc. Automat, vine și explicația: terenul e de vină, că e mocirlos. Probabil că ăilalți, care le-o tot dau, au partea lor de teren uscată. Pentru o viață sănătoasă și antrenamente cu folos, le recomandăm retrogradarea în liga de cătune, să joace pe legheleuri, poate așa s-or obișnui cu tina și baligele.

* Apropo, la voi a venit Moșul? Și v-o adus cadoaie multe și faine? Da, brazii, cît mai costă?
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu