DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Scurtișaguri

• Consiliul Judeţean Sălaj a aprobat suma de 100.000 de lei pentru reabilitarea Casei Maniu la ultima şedinţă (ar fi fost mult mai câştigaţi dacă ar fi făcut-o mult mai devreme), acolo unde gura consilierului Alin Demle a lăsat cuvintele să zburde libere, susţinând sus şi tare că banii care s-au donat acolo ar fi putut fi folosiți pentru a se face ştranduri de ştranduri. Și că nu a existat transparenţă. No, asta da cugetare transparentă! Poate mai citeşte şi domnul consilier nişte legislaţie, şi o să afle aşa că monumentele istorice au un regim special şi că nu se permite reabilitarea lor cu orice firmă, lucru care deşi este menit să protejeze recondiţionarea lor, pe de altă parte nu face decât să îngreuneze procesul în sine şi să mărească cheltuielile. Cât despre suma obţinută din donaţiile a sute de români inimoşi, chiar aşa, de unde o ştie domnul consilier dacă nu cumva tocmai în urma acelei transparenţe de care au dat dovadă cei care se ocupă de reabilitarea casei? Şi totuşi, de unde şi până unde am ajuns să punem în balanţă Casa Maniu, un simbol naţional, cu un ştrand? Bine, la ștrand mai vezi niște piele goală, ceva, deci, clar, e cu atracții, chiar și pentru unii consilieri. Dar, totuși, să păstrăm proporţiile şi să avem grijă ce şi cum transmitem, altfel generaţiile care vin o să creadă că cei care sunt la Consiliul Judeţean sunt totuna cu ăia de întreţin ştrandurile.

•Viceprimarul Fazakas Nicolae, omul de radio Adrian Lungu şi băieţii de la Zalău Runners au făcut o figură foarte frumoasă sâmbătă dimineaţa, când au dedicat oraşului peste 30 de kilometri, alergând cu steagul municipiului Zalău, peste 3 ore, pe ruta Zalău – Guruslău – Monumentul Mihai Viteazu – Zalău. Cei şase participanţi au făcut acest lucru pentru a promova oraşul, pentru că Zalăul are şi părţi frumoase, dar şi oameni faini, fără să aştepte nimic în schimb şi fără să facă mare tam tam. Bineînţeles că pe lângă cei care le-au apreciat gestul şi i-au felicitat au fost şi voci care s-au ridicat pentru a spune că, de fapt, totul a fost cu tentă politică. Serios, pe bune, tentă politică, adică chiar credeţi că totul se rezumă la politic?! Ei, bine, uite că mai sunt şi lucruri pe care oamenii le fac din anumite convingeri, care nu au nimic cu politica şi care sunt menite să strângă oamenii faini împreună, indiferent de convingerile politice.

•Wc-urile mobile puse la intrarea pe strada Crasnei chiar în faţa sediului PSD Sălaj de Zilele Zalăului au lăsat în urma lor un miros greu suportabil, chiar şi la două zile după ce au fost ridicate, asfaltul fiind îmbibat cu mirosul pestilenţial care face să ţi se întoarcă stomacul pe dos de fiecare dată când ai de trecut prin zonă. Poate trimite careva o maşină cu nişte apă să spele zona, măcar pentru că e un sediu PSD acolo, dacă nu pentru altceva. Sau poate dă Domnul o ploaie sănătoasă şi se spală totul.

• Doamne fereşte să stai în comuna Buciumi şi să ai neşansa să trebuiască să treci peste o vale ca să ajungi la tine acasă, că ai rămas pe drumuri. Asta dacă nu cumva îţi iei echipament în toata regula, cizme de pescar până la brâu şi treci aşa, după ce ţi-ai aruncat bagajele pe malul celălalt. Asta dacă ai fost bun cândva la aruncatul mingii de oină. Acuma, se ştie ca inundaţiile au făcut prăpăd în mai multe localităţi din Sălaj, dar ce faci când Primăria nu rezolvă problema, că nu are bani, dar nu te lasă nici pe tine să o rezolvi pe banii tăi, că cică e domeniu public, nu al tău?


  
  

1 comentariu

  1. botgros says:

    pai daca faceau stranduri de banii aia poate is gasea si el alta naparca tinerica fiind satul poate de prostia duduiei . Asa la casa lu Maniu sigur nu gaseste printese botoxate .

Lasă un comentariu