DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

GAZETA DE ONLINE - o altfel de gazetă de perete, un fel de oglindă socială contemporană.

Primăria Zalău, între unele realizări pe bune și pupincurismul deșănțat

Oricât s-ar burzului unii, Ciunt, în calitate de primar al Zalăului, a făcut câteva lucruri care se văd și de oamenii de rând, drept pentru care are girul multora dintre zălăuani, că sunt votanți PSD sau nu. Una dintre realizări e dotarea parcului auto al orașului cu autobuze electrice, care, de ceva vreme încoace, fac parte din cotidian.

Pentru cei care-și mai aduc aminte, însă, atunci când Primăria a anunțat că se vor achiziționa autobuze electrice, aplaudaci, susținători, activiști ori înregimentați politic în alte partide au comentat la greu vizavi de știrea respectivă, luând în derâdere comunicatele pe această temă, ba chiar făcând mișto de primar, unul dintre comentariile apreciate fiind ”atunci o să aibă Zalăul autobuzele electrice când o să zboare porcul”. Ee, se pare că porcul zboară, iar pentru toți acești Gigi contra înregimentați politic, autobuzele electrice de care beneficiază toți zălăuanii sunt ca o palmă peste obraz, un obraz gros, de altfel, bătucit de multe ore de înjurat online, acolo unde mulți, prea mulți se erijează în atotcunoscători, deținători ai adevărului suprem.

E campanie electorală, și toate partidele sunt formate doar din îngeri și zâne, care o să schimbe totul în bine și o să-i scape pe cetățeni de ”cel rău”. În ceea ce privește PSD, nu cred că s-a mai văzut vreodată (la nivel local) o atât de proastă campanie politică, la nivel de mass-media. O campanie bazată pe un pupincurism deșănțat, lipsită de orice urmă de profesionalism. Cum? Simplu. Întâi se găsește pupincuristul de serviciu (nu neapărat inteligent), i se oferă un post călduț, bine plătit din bani publici, apoi i se mai dau niște bani (mulți) pe filieră politică, ca să poată fi buzele ca ventuzele pentru ceea ce urmează. Ce urmează? Probabil cea mai proastă campanie de promovare a vreunui partid  făcută vreodată, în care odele închinate conducătorilor iubiți au trecut de pragul ridicolului, iar acele câteva realizări pe bune au fost puse într-o lumină proastă, atât de proastă, încât toată campania de promovare s-a transformat într-un circ fără niciun fel de câștig pentru primarul Ciunt și viceprimarul Bălăjel. De vreo două zile încoace, circul pupincurismului se pare că a luat o pauză. Ori poate pupincuristul de Sălaj e în concediu. Ori poate și-au dat seama, în sfârșit, și cei care au plătit bani grei pentru pupincurism – și pentru care nevoia de preamărire a bătut rațiunea (fie aceasta și politică) -, că toată treaba asta nu e în folosul lor, ci fix în al contracandidaților lor.
 
  

2 comentarii

  1. babilon gabriel says:

    eiii, de ce nu ne lasi sa comentam in direct aceste lucruri????

    • SPS says:

      Pentru că, de cele mai multe ori, comentariile sunt neconstructive, doar niște înjurături mai mult sau mai puțin voalate. Iar decât astfel de comentarii, mai bine nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.