|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Hellmeton și November Black în concert la Rock’N Roll Center Zalău

 Rock’N Roll Center Zalău este, din nou, la acest sfârșit de săptămână gazda a două concerte. Astfel, vineri 18 mai 2018, va urca pe scenă, de la ora 20:30, tânăra trupă Hellmeton, din Crasna, aflată la doar al 3-lea concert, urmată sâmbătă, 19 mai,  de trupa clujeană November Black să concerteze în faţa publicului zălăuan, cu începere de la ora 20:00.

Preţ bilete Hellmeton: 5 lei, November Black: 10 lei

În ambele cazuri, biletele vor fi disponibile doar în seara concertului, la intrare.

Trupa Hellmeton este momentan singura trupă de metal care activează în judeţul Sălaj. Trupa a fost fondată în comuna Crasna de un grup de prieteni pasionaţi de muzica rock. Primul concert a fost susţinut în data de 31 Martie în Clubul Galaxys (Crasna), alături de trupa Metalon din Cluj-Napoca. Cel de-al doilea şi, deocamdată, ultimul concert al trupei, a avut loc în Clubul Schuster din Sărmăşag, în data de 4 mai. Membrii trupei sunt: Tatár Szilárd – chitară bass/voce, Dimény Ádám – chitară, Szigyártó (Vörös) Erik – tobe

November Black compusă din Alex Bălășoiu – voce, Claudiu Roman – chitară, Toni Simu – chitară bass, Alex Mușat – tobe este o trupă de metal care a luat ființă în anul 2013 în Cluj-Napoca. Inspirați de trupe precum Charon, Metallica, Guns N’ Roses, HIM, Slikpnot, Megadeth, Black Sabbath, Iron Maiden şi Judas Priest, membrii trupei au pornit cu gândul de a compune muzică originală, conturând un stil bazat pe melodicitate si riff-uri grele. Până în prezent, trupa a cântat în diverse locații din Cluj-Napoca, participând la evenimente precum Stream Fest 6, Jaxx Rock Battle 2016, Ostring 2017, 20th Bike Fest Gilău. Single-ul “Just A Dream” a fost lansat în anul 2016 și poate fi ascultat și la Radio Cluj.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*