DONEAZÃ!  Susţine-ne   in promovarea unui altfel de jurnalism
Asociaţia Sălajul pur şi simplu     27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank     |  Contact  |

Grupul Anatholis şi miniorchestra Classis au adus muzica de calitate în faţa publicului zălăuan

Tenorul Florin Pop, baritonul Bogdan Nistor, basul Alexandru Stelian Simonfi, tenorul Gelu Moldovan şi mezzo-soprana Cristina Damian, acompaniați la pian de Krisztian Kosa şi miniorchestra Classis din Cluj-Napoca, au oferit publicului zălăuan o seară minunată, cu piese binecunoscute din repertoriul naţional şi internaţional.
Şi la fel ca și anul trecut, invitaţii de onoare ai spectacolului, care au ocupat locurile din lojă, au fost olimpicii judeţului, reuşita acestora fiind răsplătită din plin de aplauzele celor din sală.
Repertoriul grupului vocal Anatholis a fost gustat din plin de publicul zălăuan, care nu a ezitat să-i acompanieze pe cei de pe scenă cu aplauze, artiştii reuşind să recreeze prin piesele abordate atmosfera Bucureştiului de altă dată, când se interpreta Zaraza.

Pe lângă interpretarea impecabilă a celor cinci artişti, în care s-au înşirat una după alta, într-un mod cât se poate de armonios arii și duete celebre din opere și operete, canzonette, precum și alte cântece din creația clasică românească și internațională, zălăuanii au apreciat eleganţa şi jocul scenic. De asemenea, aceştia au apreciat felul în care artiştii au coborât de pe scenă şi au interacţionat cu publicul, dar şi felul în care au interacţionat între ei completându-se atât vocal, cât şi prin prezenţă scenică.

Grupul Vocal Anatholis este primul grup vocal ce abordează genul pop-operă din Cluj Napoca, iar asta s-a văzut cât se poate de clar în finalul spectacolului, când aceştia au schimbat registrul şi au interpretat o piesă pop, acompaniată cu aplauze de publicul încântat, l-a final basul Alexandru Stelian Simonfi, zălăuan de origine, având parte de aplauze prelungite.

Membrii grupului Anatholis, înfiinţat în 2005, colaborează cu instituții de cultură din întreagă țară, cum ar fi: Filarmonicile din Târgu Mureș, Sibiu și Oradea, Centrul pentru cultură Bistrița, dar și cu Operele din Timișoara și Galați, printre colaboratorii privați putând fi enumeraţi: Rotary Club, Lion’s Club, Asociația Femeilor de Afaceri, A.C.I., Dacia Feleac, Electrogrup, Global Invest, Agressione, Arts Café, Marmatia, Vitrina Advertising, Amprenta Advertising, Perfect Travel, Societatea pentru Studiul Neuroprotecției și Neuroplasticității, Ever NeuroPharma.

Unul dintre cele mai importante evenimente la care a participat Grupul Vocal Anatholis a fost recepția oficială cu ocazia vizitei la Cluj-Napoca a Excelenței Sale Paul Brummell, ambasadorul Mării Britanii în România, și a Excelenței Sale Werner Hans Lauk, ambasadorul Germaniei la București, în vederea semnării unui protocol economic.

La fel de apreciaţi au fost şi membrii miniorchestrei Classis din Cluj-Napoca, în a căror acompaniament au cântat cei de la Anatholis.

  • grupul_anatholis_miniorchestra_classis___2_
  • grupul_anatholis_miniorchestra_classis___7_
  • grupul_anatholis_miniorchestra_classis___10_
  • grupul_anatholis_miniorchestra_classis___1_
  • grupul_anatholis_miniorchestra_classis___3_
  • grupul_anatholis_miniorchestra_classis___4_
  • grupul_anatholis_miniorchestra_classis___5_
  • grupul_anatholis_miniorchestra_classis___6_
  • grupul_anatholis_miniorchestra_classis___8_
  • grupul_anatholis_miniorchestra_classis___9_

...

niciun comentariu

Lasă un comentariu