DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Din decembrie, cursă feroviară zilnică Satu Mare – Viena și retur

Iubitorii călătoriilor cu trenul sunt invitați să ajungă la Viena cu un tren ce va porni din Satu Mare, City Stat Austria – compania de căi ferate austriacă introducand, din 15 decembrie anul curent, o nouă cursă internațională între cele două orașe europene. Trenul va circula tur-retur zilnic, iar o călătorie va dura circa 9 ore.

Astfel, plecarea se va face din Satu Mare în fiecare dimineață la 8.23, destinația urmând să fie atinsă la 17.21. Trenul spre casă va porni din Viena, din gara centrală, la ora 10.42 și va sosi în Satu Mare la 19.43. Prețul biletelor este accesibil, pentru un bilet la clasa a doua trebuind achitați 31 de euro. Cum, însă, aceste locuri sunt limitate și există riscul ca oferta să se epuizeze din timp, există posibilitatea cumpărării de bilete la prețul de 46 de euro.

Întrucât decembrie este luna cadourilor, iar Viena una din capitalele renumite pentru Târgul de Crăciun, un astfel de bilet poate fi el însuși un cadou pentru cei care iubesc să călătorească în ritmul roților de tren si veșnic cu o priveliște nouă sub geam. De altfel, cursa internațională va avea 16 opriri pe traseu: Carei, Valea lui Mihai, Nyirabrany, Debretin, Hajduszoboszlo, Püspökladany, Karcag, Kisujszallas, Szolnok, Budapest-Keleti, Kelenföld, Tatabanya, Györ, Mosonmagyarovar și Hegyeshalom. 


...

niciun comentariu

Lasă un comentariu