Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

DeMoga Family Show, un spectacol care a scos zălăuanii la dans

demoga_family_zalau_3demoga_family_zalau

Preferaţii generaţiei tinere, artişti ai momentului, Adda, Amna, What’s up, Shift şi Liviu Teodorescu, cu alte cuvinte DeMoga Family, au încântat publicul zălăuan, format din mulţi adolescenţi şi copii, care s-au zbenguit bucuroşi că reprezentanţii Spice Events, firma zălăuană de organizări evenimente, s-au gândit şi la ei şi le-au adus pe scenă favoriţii. Şi cum atmosfera spune cel mai mult despre un spectacol, poate chiar mai mult decât orice altceva, concluzia e că show-ul a fost unul reuşit, cu un decor deosebit, ce a permis un joc de lumini, culori şi umbre, care a creat ambientul potrivit şi a îndemnat la dans. Unde mai pui că spectacolul, intens promovat în mass media şi reţelele de socializare, s-a desfăşurat cu casa închisă, plus că nu trebuie uitat că a fost un spectacol caritabil, toţii bani încasaţi din biletele de concert urmând să ajungă la Edit, zălăuanca diagnosticată cu leucemie acută mieloidă, formă severă. În prezent, ea este internată în cadrul unei secţii de tratament a Spitalului de Hematologie din Cluj-Napoca.

demoga_family_zalau_2demoga_family_zalau_4

Nu plânge, Ană… Pe barba mea

Decorul de un alb imaculat, gândit în aşa fel de organizatori, încât să te poarte mai uşor cu gândul la Edit şi la scopul spectacolului, a permis în acelaşi timp jonglarea culorilor pentru atmosfera dance, care a ridicat publicul în picioare. Concertul a debutat cu povestea de viaţă a lui Edit în imagini şi cuvinte, o poveste frumoasă care a sensibilizat publicul prin cuvintele calde cu care iubitul ei a descris-o. În deschiderea artiştilor de la DeMoga Family, publicul s-a delectat cu piesele tenorului zălăuan Sergiu Chirilă, care şi-a ales în aşa fel repertoriul încât să-i mulţumească şi pe cei mici, dar şi pe cunoscători.

Cei cinci artişti DeMoga Family Adda, Amna, What’s up, Shift şi Liviu Teodorescu au urcat pe scenă pe rând, au cântat solo, dar şi împreună, s-au introdus unul pe celălalt şi au alternat piesele în aşa fel încât să fie pe gustul tuturor. Iar dacă cei mici au fost în picioare la “Îţi arăt ca pot”, “Sunt bine”, “Fără aer” sau “Arme”, cei mari au apreciat “Nu plânge, Ană”, care le-a amintit de varianta lui Ioan Bocşa. Au fost piese care au fost apreciate în egală măsură de public, precum “Taxi du-mă unde vrei” sau “Pe barba mea”, piese ce i-a reunit pe toţi cei cinci artişti.

La final, drept dovadă că atunci când toate sunt organizate atent, atât artiştii, cât şi spectatorii se pot simţi bine, cei cinci de la DeMoga Family au apreciat în faţa camerelor de luat vederi modul de organizare a evenimentului creat de Spice Events şi şi-au manifestat intenţia în ceea ce priveşte continuarea colaborării cu firma din Zalău, în vederea lansării single-urilor viitoare.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*