R E D I R E C T I O N E A Z à 3,5%  

   D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!     
|  CONTACT  |

Bun venit la “Clubul de acasă”!

Bună tuturor! Începând de astăzi, vă invit să urmăriți o nouă rubrică a “Sălajul pur și simplu” (SPS), intitulată “Clubul de acasă”. Este locul unde vom aborda teme diverse, de la idei de petrecere a timpului liber, la noutăți în sistemul medical și educațional, dar și aspecte sociale care ne privesc direct pe noi, sălăjenii, și nu numai.

Nu-i nicăieri ca acasă

Ideea înființării clubului a încolțit odată cu decizia de a ne muta în Zalău, orașul meu natal. Am convenit împreună cu soțul să lăsăm în urmă aglomerația unui oraș mare și să ne întoarcem în locul din care simțim că facem parte, amândoi având rădăcini în Sălaj.

De parcă ne trage glia străbună spre acasă. Pentru că asta au fost și vor fi pentru mine meleagurile sălăjene, străbătute-n lung și-n lat, fie la evenimente de natură personală, fie pentru atribuții de serviciu, ori în vizită la bunici sau, pur și simplu, în plimbările din timpul liber.

Toate acestea m-au condus către denumirea “Clubul de acasă” ca fiind cea mai potrivită pentru activitățile propuse.

Timp “de calitate”

Încă de când am anunțat revenirea acasă, am dat de veste prietenelor că abia aștept vizitele lor, să stăm la taclale așa cum stăteam odată cu orele lângă o ceașcă de cafea sau o cană cu ceai.

Doar că nu mai este la fel de ușor cum era cândva, acum având multe dintre noi familii și copii. Dar sunt sigură că printre activitățile de zi cu zi, vom găsi timp să ne întâlnim. Scopul înființării acestui club este să ne aducă timp “de calitate”, alături de diverși invitați care să facă întrunirile mai cu sare și piper. De exemplu, un bucătar-chef, care să ne învețe câteva trucuri din bucătărie. Sau ne putem gândi la un make-up artist sau un hair-stilist care să ne prezinte ultimele tendințe în domeniu, însoțite de câteva sfaturi practice. Am putea lua legătura cu reprezentanți ai administrațiilor locale și județene, din instituțiile publice, reprezentanți ai unor organizații caritabile, culturale etc. Iar lista continuă, pentru a aduce cât mai multe informații de interes public, dar, totodată și relaxare și distracție.

De asemenea, vom organiza și unele întruniri alături de copiii noștri în parcuri și în spații de joacă, dar și la diverse evenimente pe care le vom prezenta ulterior. Per total, vor fi întruniri care de care mai interesante și fiecare își va avea rezumatul aici la SPS. Așadar, bine v-am găsit!
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.