DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Actorii din Bucureşti au adus comedia „Amanta“ în faţa zălăuanilor

teatrul_amanta_zalau_1__1_ teatrul_amanta_zalau_1__7_ Actorii Magda Catone, Eugenia Şerban, Ovidiu Cuncea, Armand Calotă şi Dorin Andone au adus, pentru aproape două ore la Zalău, atmosfera boemă a Bucureştiului de altă dată în spectacolul „Amanta“ după A.D. Hertz. Captivaţi cu totul de cei cinci actori şi de comedia care s-a dovedit excepţională, zălăuanii au râs în hohote, au râs cu lacrimi, au râs bătând din picioare, au râs până au uitat de căldura de afară şi de problemele cotidiene.
Cu un comic de situaţie greu de egalat, spectacolul „Amanta“ după Încurcă lume de A.D. Hertz se joacă de circa doi ani, în toată țara, cu săli pline. Fiind foarte solicitat, programul spectacolului a fost stabilit cu 3 luni în avans și, ca să-și respecte promisiunile față de public, distribuția a fost modificată, iar actorii nou veniți au reușit să învețe textul și să susțină reprezentațiile stabilite chiar și în două zile.

Spectacolul este de altfel un vis al nepotului marii actrițe Elvira Godeanu, Armand Calotă, un vis devenit realitate, un proiect de suflet, independent – acesta regizând comedia în care marea actriță și-ar fi dorit să interpreteze rolul principal. Cu zece luni înainte de a muri, marea actriţă i-a spus nepotului Armand Calotă: „Am întâlnit un suflet nobil cu parfum de mare actor. Te rog, Armand, să nu uiţi niciodată că acest înger m-a vindecat de o boală incurabilă… singurătatea. Eram uitată de toţi din jurul meu, iar ziua organizată de Ion Caramitru în cinstea mea la sediul nou înfiinţat UNITER (vizavi de locuinţa mea) mi-a umplut sufletul de fericire! De-acum mă pot duce la Emilul meu iubit”.

Atmosfera boemă a Bucureștiului de altădată și încurcăturile în care intră un soț infidel au atras mii de spectatori în sălile de spectacol din întreaga țară, uneori fiind cerute și două reprezentații în aceeași zi. Organizatorii au completat mereu echipa artistică a spectacolului cu nume importante ale scenei românești pentru ca fiecare reprezentație a spectacolului să se ridice la cel mai înalt nivel, iar spectatorii să se bucure în continuare de una dintre cele mai bune comedii ale momentului!

Premiera piesei a avut loc la Bucureşti, în 31 august 2014.

  • teatrul_amanta_zalau_1__1_
  • teatrul_amanta_zalau_1__2_
  • teatrul_amanta_zalau_1__3_
  • teatrul_amanta_zalau_1__4_
  • teatrul_amanta_zalau_1__5_
  • teatrul_amanta_zalau_1__6_
  • teatrul_amanta_zalau_1__7_
  • teatrul_amanta_zalau_1__8_

...

niciun comentariu

Lasă un comentariu